LLOGUER TURÍSTIC

Tenim una variada gamma d’APARTAMENTS a la seva disposició i el lloguer a la seva mida: dies, setmanes, temporades llargues,… i a diferents zones de Cambrils i Salou: zona poble, zona centre estiu, Cap Salou, …

SI NO TROBA A LA WEB EL QUE BUSCA, TRUQUI’NS! 977 38 06 39

Li assegurem un TRACTE PERSONALITZAT i l’atenció en cada detall, amb la finalitat de que la seva única preocupació durant la seva estada sigui gaudir a fons d’unes merescudes vacances a la nostra Costa Daurada.

Tots els apartaments disposen de TV, microones, rentadora, planxa, torradora, cafetera, vaixella i roba de llit.

Per norma general, no acceptem grups de joves.

Salou disposa d’una zona per a cada tipus de turisme: familiar, relax, festa, …


SALOU: ZONA PLATJA PONENT / PASSEIG MIRAMAR

Zona familiar. Platja urbana de bon accés a l’aigua, no massificada i de turisme familiar, d’uns 1000 metres de longitud. Propera a tots els serveis (supermercats, centre poble, metges, mercat, estació RENFE, bus, …). Llinda al nord amb el Port Esportiu i al Sud amb el terme municipal de Cambrils / Plaça Venus.
SALOU: ZONA PLATJA LLEVANT / PASSEIG JAUME I

Zona turística. És la zona més coneguda i concorreguda de Salou i discorre paral·lela al Passeig Jaume I (també anomenat per alguns el Passeig de les Palmeres). Té una longitud d’uns 1.200 metres i també és la més ampla i visitada. El Passeig també es troba l’estació d’autobusos. Llinda al nord amb la Font Lluminosa i al Sud amb el Port Esportiu. L’arquitecte Buigas va construir primer aquesta font abans que la coneguda Font de Montjuïc de Barcelona. També en aquest passeig s’hi troben les fonts cibernètiques i molts zones de jocs infantils.
SALOU: ZONA PLATJA CAPELLANS / AVINGUDA CARLES BUIGAS 

Zona turística. Platja mitjana (uns 200 m) molt acollidora, ideal per a famílies per a vigilar fàcilment als seus fills, però de vegades molt plena. Entrada suau a l’aigua i normalment amb poques ones. Limita en els seus extrems per roquers, havent-hi al sud un accés per plataforma i al nord per escales i pel carrer Gavina. Zona de carrers amb inclinació i no massa adient per cadires de rodes.
ZONA CAP SALOU / CALA CRANCS / PUNTA DEL CAVALL

Zona residencial, familiar i turística. Precioses cales de sorra fina i roques com la Cala Crancs, Cala Morisca, Cala Vinya, Cala Font, Penya Tallada. Connectada amb autobús amb el centre de Salou i Tarragona.
ZONA CAMBRILS – HORTA SANTA MARI

Zona residencial i turística i amb platges ideals per a famílies. A cinc minuts caminant del port de Cambrils, de l’estació d’autobusos i de l’estació de tren.
LLOGUER ANUAL I DE TEMPORADA

Per llogar un apartament o simplement solicitar més informació, no dubtin en contactar-nos mitjançant correu electrònic o per telèfon.

ESTEM A LA SEVA DISPOSICIÓ TOT L’ANY